За нас

Нептун Мотор Спорт – Варна

ЕТ “НЕПТУН МОТОРСПОРТ” – Орлин Пенев
Управител Орлин Пенев Фирмата е основана през 1993 г.

ПРЕДМЕТ НА ДЕЙНОСТ Организиране и провеждане на
1.Автомобилни състезания и прояви
2.Мениджър на рали пилоти
3.Консултации за реклама на автомобилни състезания
КВАЛИФИКАЦИЯ Автомобилен спортен съдия от 1990г към БФАС (Българска федерация автомобилен спорт) НМС разполага с нужните съоръжения за реклама за провеждане на рали.

ДОПЪЛНИТЕЛНИ УСЛУГИ
1.Разработка и стратегия на цялостна рекламна дейност в автомобилния спорт в България
-видове състезания и шампионати
-автомобилни пилоти – рейтинг и качества
2.Организиране на реклама в избрани автомобилни състезания и съпътстващи рекламни прояви
3.Стратегия за участие на български пилоти (спонсорирани от клиента) в българските шампионати , в състезания на Балканите и в источно европейската купа на ФИА за рали.
4.Консултация по реклама на състезателни и сервизни автомобили , спортни облекла , каски и други помощни съоръжения
5.Консултации за медии (специализирани печатни издания и телевизионни автомобилни предавания и интернет сайтове и агенции) отразяващи световен и български автомобилен спорт – рейтинг и компетентност.

Орлин Пенев – „ Нептун моторспорт „ е главен организатор на:
- 28-мо рали „8-ми март“ -12 март или 19 март 2016 г.

Ралито води началото си от 1960г. и до 1990г. се е организирало редовно. Както се подразбира от името му, в това рали ще участват само жени с обикновенни серийни автомобили. Център на проявата ще е община Варна. Там ще е старт-финала и щабът на ралито. Маршрута е Варна, Свети Константин и Елена, Златни пясъци и обратно.

- 24-то рали за аматьори „Черно море„ 09,10. април 2016г.
Рали за аматьори с обикновенни съвременни автомобили. Има голям интерес от страна на публиката и масово участие на екипажи в ралито. Медиен партньор е вестник „Черно море” – Варна и TV Черно море. Старт – финалът е на алеята до градския плаж. Маршрутът е в околностите на града. Участват екипажи от цялата страна.

-11-то класик рали „ Златни пясъци „ 13,14,15 май 2016г. Това е ретро вариант на легендарното българско рали от 1970г. Маршрут Зл. Пясъци, Варна, Шумен, Сливен и обратно. Участието е на национално ниво. Целта на организатора е ралито да стане част от годишния спортен календар на FIA и европейската купа за ретро ралита ( FIA Trophy for Historic Regularity Rallies ), а маршрута да добие оригиналния си вид. Център на проявата е х-л „ Астера „ в КК Златни пясъци. Медиен партньор са списанията Ауто мотор и спорт и Автокласика.

- 19-то класик рали „ Нептун „ 24.25.26. юни 2016г. Това е първото ретро рали в България.Провежда се винаги през лятото с маршрут : Варна, Бяла, Обзор, Несебър и обратно.Участват екипажи от цялата страна . Работим за това ралито да прерастне в международно и да влезе в програмата на FIA. Отразяването от медиите е на национално ниво. Старт – Финала е пред община Варна. Медиен партньор са списанията Ауто мотор и спорт и Автокласика.

- 13 -ти “Конкурс за елегантност Варна – Евксиноград”– 06 август 2016г.
Целта на проява е да се избере най-добре възстановеният в оригинален вид автомобил , както красотата и дизайна на стари и нови (лимузини и спортни)автомобили. Проявата е единствена по рода си в България Участват автомобили от цялата страна. Отразяването в медиите е на национално ниво.

- 12-то класик рали „ Варненски автомобилен събор „ 27.28 август 2016г. Ралито се е провеждало през 1938г. и 1939г. със същото име и през 2005г. е възстановено в ретро вариант. Стартът и финала са пред община Варна, а маршрута е Варна, Аксаково, Златни пясъци, Балчик, Каварна, Варна. Медиен партньор на ралито е вестник „ Черно море „ и списанията Ауто мотор и спорт и Автокласика. Участват екипажи от цялата страна. Работим за това ралито да прерастне в международно и да влезе в програмата на FIVA.

- 1 – во Суперкар рали Нептун – месец септември 2016 г.
В ралито ще участват съвременни спортни автомобили (Порше, Ферари, Ламборджини, Мазерати и др.). Старт-финалът ще е пред хотел „Астера” КК „Златни Пясъци”, а маршрутът : Варна, Шумен, Търговище, Сливен и обратно.

- 18-то класик рали “Обиколка на Варна” 03.04 декември 2016г. Център на проявата е площада пред катедралния храм “Успение Богородично” , а маршрутът преминава през околни селища на града. Участват автомобили от цялата страна.Медийното отразяване е на национално ниво от специализираните автомобилни издания: Радио Варна и списанията Ауто мотор и спорт и Автокласика.

- рали “Златни пясъци” Водим усилена подготовка за възстановяване на рали „Златни пясъци“ като кръг от националния шампионат по рали на БФАС /Българска федерация автомобилен спорт/, за което имаме одобрението на ръководството й.

Ралитата се провеждат със съдействието на СБА – Варна по правилата на ФИА (Междунарона автомобилна федерация).
Имената на повечето ралите са патентовани в Патентното ведомство на РБългария и Нептун моторспорт е притежател на патентите.

НЕПТУН МОТОРСПОРТ”– търси спонсори за цялостно покриване на годишната програма или участие в отделни състезания.

За контакти:
“Нептун моторспорт” Орлин Пенев, E-mail: orlin@info.bg
факс 052/631211, моб. тел: 0899 / 000739