Слалом рали “Черно море”

Слалом рали “Черно море”

Слалом рали “Черно море”Слалом рали “Черно море” Спонсори:

Рали “Черно море” е за аматьори с обикновени туристически автомобили и се явяват първото и безопасно стъпало за всеки начинаещ състезател. Освен масовите съвременни туристически автомобили, организаторът е предвидил и отделен клас за тунинговани, ретро, хибридни, GT и състезателни автомобили, които стават все повече и повече с всяка изминала година, а това привлича повече публика.

Опитът ни от досега проведените ралита показа, че е налице голям интерес за участие. Имаме участници от цялата страна, като техния брой постоянно се увеличава, това е и благодарение на интернет Forum.rally-club.bg, където преди и след всяко рали се обменя много информация, коментари, снимки и видео, така че ние като организатори смятаме да обявяваме информация с цел записване на повече участници и привличане на максимално повече публика.

В последното издание на ралито участваха близо 60 екипажа, амбицията ми е тази бройка да надхвърли 100 автомобила. Интересът от страна на публиката е изключително голям и се създава атмосфера, като на професионалните ралита.